zaterdag 14 september 2019

Reisdag, 5 september

Na heel lang aftellen was het vandaag eindelijk zover, we vertrekken naar de USA!
Om kwart voor 7 werden we opgehaald om richting Schiphol te gaan. De drukte viel mee en voor we het wisten stonden we al in de vertrekhal. Na wat winkels te hebben bekeken zijn we richting gate gelopen.



Het blijft natuurlijk een lange zit maar met de extra beenruimte die we hadden bijgeboekt was het prima te doen. Jammer alleen dat TUIfly niet heel veel keus heeft in het entertainment systeem.
 
 
 
De vlucht vertrok mooi op tijd en rond half 3 stonden we dan ook al bij de paspoortcontrole in de rij. Dit blijft altijd even een dingetje, zeker vandaag. Je hoeft geen douane formulier meer in te vullen maar ik was zo dom om bij de paspoortcontrole te melden dat we snoep en koekjes mee hadden. Daardoor moesten we nu door de uitgebreidere check, oeps sorry....
 
Alles was natuurlijk in orde dus we konden door naar Alamo om de auto op te halen. Ik had een midsize SUV geboekt maar met een paar extra dollars op de parkeerplaats heb je al snel een upgrade te pakken. Wij reden dan ook weg in een Toyota Highlander, een slagschip van een auto.
 
Op naar ons hotel voor de eerste 2 nachten, Fairfield Inn Lake Buena Vista. Alle bagage naar de kamer en snel even opfrissen. De eerste boodschappen hebben we bij Publix gehaald en de eerste outlet hebben we ook al even een rondje gedaan. Lake Buena vista outlet ligt namelijk vlakbij het hotel :)
 
 
 
Nog even wat eten bij de McDonalds en naar bed....het was een lange dag. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten